Avhandlinger, omslag

Det er utarbeidet en rekke ulike omslagsmaler. Malene kommer med farget bakgrunn for bachelor (gul), master (blå), forskningsoppgave (mørk blå) og ph.d. og dr.philos (burgunder). I tillegg ligger mal til andre oppgaver, som semesteroppgaver og fordypningsoppgaver (rød).

Bachelor- og masteroppgaver
Til bachelor- og masteroppgaver er det utarbeidet egne omslagsmaler i Word, Open Document og InDesign format. Maler og skjemaer fra studieavdelingen finner du her.

I denne lenken finner du korrekt navn på institutt/fakultet på norsk og
navn på institutt/fakultet på engelsk.

All tekstlig informasjon inkludert logo og institutt/fakultet skal ligge på det hvite feltet.

Note: Det kan oppstå problemer med nedlasting av filer ved bruk av Internett Explorer, vennligst bruk en annen nettleser.

Bachelor forside A4

Bachelor A4 Bokmål

Bachelor A4 Nynorsk

Bachelor A4 English

Bachelor A4 generell bakside

Dersom dokumentet ikke lar seg laste ned, høyreklikk på lenken og velg "lagre linken som"

Bachelor forside liggende A4 og A3

Forskningsoppgave A4 English

Forskningsoppgave A4 generell bakside

Andre oppgaver

For fordypningsoppgaver og semesteroppgaver er det utviklet tilsvarende maler som for master- og bacheloroppgaver. Det er opp til den enkelte student, emneansvarlig eller institutt å bruke disse malene.

Semester og fordypningsoppgave forside A4.

Fordypningsoppgave A4

Semesteroppgave A4

Fordypningsoppgave og Semesteroppgave A4 generell bakside

ph.d. og dr.philos.
Det er utviklet maler for omslag til ph.d.- og dr.philos.-avhandlinger. Alle trykkerier som NMBU har rammeavtale med, har malene liggende. I denne lenken finner du nærmere informasjon om hvordan du går fram.

ph.d. oppgave forside

Rygg/bakside
Rygg og bakside på omslagene for ph.d. og dr.philos. skal ha bakgrunnsfarge som følger forsiden og et hvitt felt som angitt i malen. Dette for å kunne gjenkjenne avhandlingen, og skape et seriepreg når avhandlingene står i hyllen.

På omslagets bakside er det laget plass for co-branding. Andre logoer skal aldri være høyere enn 15 mm. Det er tatt høyde for opp til seks logoer. Logoene skal plasseres vertikalt, med 10 mm mellomrom. NMBU-logo skal plasseres nederst på formatet - som angitt i malen.

Bachelor A4 Bokmål

Bachelor A4 Nynorsk